Omdat een goede customer journey begint en eindigt bij een prettige parkeerervaring

Hotels, luchthavens, gemeentes, bezoekers van evenementen en particulieren. Voor vele is parkeren wel een belangrijk onderdeel van de customer journey, maar geen core business.

Wil je klanten een exclusieve parkeerervaring bieden, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt? Dan hebben we een mooie oplossing voor jouw organisatie: een kant-en-klaar concept op het gebied van parkeren.

Profiteer van onze parkeerkennis
Met ons zusterbedrijf Park & Fly Eindhoven bezorgen we particuliere klanten al meer dan tien jaar lang de best mogelijke parkeerervaring. Elke dag weer, op verschillende luchthavens in Nederland en Duitsland. Om luchthavens (en andere organisaties) ook zelf in staat te stellen om klanten de perfecte parkeerervaring te bieden, hebben we Another Parking Company opgericht: Anoparco.

Modern totaalconcept
Another Parking Company biedt organisaties een kant-en-klaar totaalconcept op het gebied van parkeren. Van online reserveren tot after sales service; we nemen je alles uit handen. Daarbij combineren we de inzet van betrokken en representatieve medewerkers met de nieuwste technologie. Denk bijvoorbeeld aan camerastraten waarmee we de staat van elke binnenkomende auto automatisch registreren.

Eindhoven Airport is er blij mee, who’s next?
Ons parkeerconcept heeft zich inmiddels ruim bewezen in de praktijk. Zo biedt Eindhoven Airport het al enige tijd succesvol aan onder de naam ‘EASY Valet’. Benieuwd wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek over parkeren!

Menu